ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Η συνεργασία καθηγητών και γονέων είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του σχολείου. Η τακτική ενημέρωση των γονέων για διάφορα θέματα μαθητών είναι ο καλύτερος τρόπος να προλαβαίνουμε δυσάρεστες καταστάσεις και να βελτιώνουμε την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για το διάστημα από 1/2/2021 έως 12/2/2021 που το σχολείο παραμένει κλειστό λόγο COVID19, θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας Webex, δηλαδή από εκεί που συνδέονται και οι μαθητές με τους καθηγητές τους, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

wresgonewn

 

Οι σύνδεσμοι των εκπαιδευτικών για την πλατφόρμα Webex είναι αυτοί που χρησιμοποιούν οι μαθητές, όπως έχουν σταλεί στα email των γονέων.

Οι γονείς που θέλουν να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο εκπαιδευτικό αφού πατήσουν το αντίστοιχο link θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους για να τους δεχτεί ο εκπαιδευτικός έναν έναν και όχι όλους μαζί, Η επικοινωνία θα διαρκεί 5 έως 10 λεπτά για να μπορέσουν να ενημερωθούν περισσότεροι και θα αφορά στην επίδοση και τη συμπεριφορά των μαθητών.

Για οποιαδήποτε άλλο θέμα επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή με email με την διεύθυνση του σχολείου.